Andre undervisningstilbud

LÆS OM ANDRE UNDERVISNINGSTILBUD

Quark

Quark NaturCenter er en del af Børn og Unge og Skoleforvaltningen i Hvidovre.
Folkeskolerne booker aktiviteter på Naturcenteret, som en del af den naturfaglige undervisning, der allerede foregår på skolerne

Læs mere på Quark's hjemmeside (nyt vindue)

Newton Room

Newton Hvidovre tilbyder børn og unge spændende og lærerige oplevelser i Danmarks første Newton Room.

Med udgangspunkt i LEGO mindstorms EV3 robotter skal eleverne eksperimentere og problemløse inden for videnskab, teknologi, matematik og it. I elevernes løsninger af de konkrete udfordringer indgår blandt andet design, konstruktion, programmering, kommunikation, problemløsning, kreativitet og samarbejde.

Målet er at lære naturfag og teknologi gennem spændende og engagerende aktiviteter, og dermed blive motiveret og inspireret til at søge mere viden.

Læs mere på Newton Room's hjemmeside (nyt vindue)

Studie 17

Studie 17 er et mødested for unge, hvor de kan diskutere og arbejde med innovative og operationelle ideer, som kan adressere de globale udfordringer, der er skitseret i FN's udviklingsmål.

Læs mere på Studie 17's hjemmeside (nyt vindue)

Musik- og Billedskolen

Musik- og billedskolen tilbyder ene- og holdundervisning til børn i fritiden, og har derudover et fast samarbejde med Hvidovres folkeskoler. 

Læs mere på Musik- og Billedskolens hjemmeside (nyt vindue)

Ungdomsskolen

Hvidovre Ungdomskole præsenterer en bred vifte af tilbud i samarbejdet med alle kommunens folkeskoler. Det koster ikke noget og samarbejdet skal bidrage til, at eleverne lærer mere og får et større kendskab til lokalsamfund og fritidsliv.

Læs mere på Ungdomsskolens hjemmeside (nyt vindue)